Vai jums vajadzētu izdzēst failus no Dropbox un kā to izdarīt?

Dropbox ir populāra mākoņkrātuves platforma, kuru varat izmantot, lai saglabātu savus svarīgos failus un piekļūtu tiem attālināti jebkurā ierīcē.



Laikam ejot, iespējams, būs jāapsver vairs nevajadzīgu failu dzēšana. Šādai rīcībai ir šādas priekšrocības:

0x800704ec
  • Varat atbrīvot vietu savā kontā.
  • Tā kā jums būs vairāk bezmaksas krātuves vietas, jums nebūs jājaunina uz dārgāku plānu.
  • Jūs varat saglabāt savus failus un mapes sakārtotas.
  • Jums nevajadzēs kārtot nesvarīgus failus.
  • Atkarībā no jūsu Dropbox konta plāna jūs joprojām varat atjaunot izdzēstos failus noteiktā laika periodā.

Vai ir kādas negatīvas puses failu dzēšanai no mana Dropbox konta?



Pirms izdzēšat failu vai mapi, jums jāapsver šādas iespējas:

  • Lai faktiski atbrīvotu vietu, faili būs neatgriezeniski jāizdzēš.
  • Vienlaikus var izdzēst failu skaitu. Tas nozīmē, ka jūs, iespējams, nevarēsit izdzēst tik daudz, cik vēlaties.
  • Pēc failu īslaicīgas dzēšanas tos nevar atgūt pēc norādītā laika perioda beigām.
  • Ja neatgriezeniski izdzēsīsit failu, to vairs nevarēsit atgūt.
  • Koplietotās mapes failus nevar neatgriezeniski izdzēst, ja vien tos neizņemat uzreiz pēc pievienošanas.



Cik ilgi dzēstie faili tiek glabāti Dropbox?

Dropbox saglabā izdzēstos failus un iepriekšējās versijas, ja vēlaties tos atgūt. Tomēr tas ir tikai ierobežotu laika periodu, pēc kura tie tiek neatgriezeniski izdzēsti no krātuves serveriem, un jūs tos vairs nevarat atjaunot vai atjaunot.

Faila atkopšanas periods ir atkarīgs no jūsu Dropbox konta:

  • Jums ir 30 dienas, ja izmantojat Dropbox Plus vai Dropbox Basic. Tomēr Dropbox Plus lietotājiem, kuri iegādājas paplašinātu versiju vēsturi, izdzēstie faili tiek neatgriezeniski noņemti līdz 12 mēnešiem.
  • Uzņēmumu kontos failus var atgūt līdz 120 dienām pēc to dzēšanas. Profesionālajā kontā laika periods tiek pagarināts līdz 180 dienām.

Kā izdzēst failus no Dropbox



Ir vairāki veidi, kā to izdarīt, proti, izmantojot darbvirsmas klientu, mobilo lietotni un vietni Dropbox.com.

1. Kā izdzēst failus, izmantojot Dropbox Desktop Client

Veiciet šīs vienkāršās darbības:

  1. Atveriet savu Dropbox darbvirsmas klientu.
  2. Atrodiet failu, kuru vēlaties izdzēst, un ar peles labo pogu noklikšķiniet uz tā.
  3. Konteksta izvēlnē atlasiet Dzēst.

Varat arī vilkt un nomest failu datora atkritnē.

  1. Jūs saņemsit brīdinājumu, kurā tiek jautāts, vai vēlaties izdzēst failu. Noklikšķiniet uz Dzēst visur, lai izdzēstu failu no sava konta.



Piezīme:

Noklikšķiniet uz ‘Skatīt sinhronizācijas opcijas’, ja vēlaties tikai atbrīvot vietu cietajā diskā, nevis izdzēst failu no sava Dropbox konta.

kā izslēgt ātrās sāknēšanas logus

2. Kā izdzēst failus vietnē Dropbox.com

Jums vajadzētu darīt šādi:

  1. Palaidiet savu tīmekļa pārlūkprogrammu.
  2. Apmeklējiet vietni Dropbox.com un pierakstieties savā kontā.
  3. Atrodiet failu, kuru vēlaties izdzēst. Labajā pusē noklikšķiniet uz trīs punktu ikonas.
  4. Konteksta izvēlnē atlasiet Dzēst.
  5. Noklikšķiniet uz pogas Dzēst, kad tiek parādīta apstiprināšanas uzvedne.



Kā neatgriezeniski izdzēst failus no Dropbox

Faila neatgriezeniska dzēšana ir vienīgais veids, kā atbrīvot vietu savā kontā. Lai to panāktu, pārlūkprogrammā jums būs jāiziet Dropbox vietne. Tas pats attiecas uz gadījumiem, kad vēlaties atgūt izdzēsto failu.

Piezīme: Dropbox Business komandas administratoram ir iespēja neļaut lietotājiem neatgriezeniski dzēst failus.

Veiciet šīs vienkāršās darbības:

  1. Palaidiet pārlūkprogrammu.
  2. Apmeklējiet vietni Dropbox.com un pierakstieties savā kontā.
  3. Noklikšķiniet uz Dzēstie faili. Tas tiek parādīts rūtī lapas kreisajā pusē.
  4. Atrodiet failu, kuru vēlaties neatgriezeniski izdzēst. Virziet kursoru virs tā un atzīmējiet izvēles rūtiņu kreisajā pusē.
  5. Lapas labajā pusē atradīsit “Atjaunot” un “Neatgriezeniski dzēst”. Noklikšķiniet uz vajadzīgās opcijas.

Pro tips: Vai jums ir daudz video, fotoattēlu, mūzikas failu vai dokumentu, kurus nevarat izsekot datorā? Vai jums pietrūkst vietas diskā? Vai kārtot visus failus kļūst arvien grūtāk? Neuztraucieties vairs. Izmantojot failu dublikātu meklētāju, jūs varat automātiski atrast un noņemt nevēlamus failu dublikātus un uzturēt savas kolekcijas labi organizētas.

Kā izdzēst failus no lietotnes Dropbox savā mobilajā ierīcē

Izpildiet tālāk aprakstīto procedūru:

  1. Atveriet lietotni Dropbox.
  2. Atrodiet failu, kuru vēlaties izdzēst, un nospiediet zem tā redzamo trīs punktu ikonu.
  3. Atlasiet Dzēst.
  4. Kad parādās apstiprināšanas uzvedne, nospiediet Dzēst.

Tur jums tas ir.

bootmgr trūkst Windows 10

Mēs ceram, ka šī rokasgrāmata jums ir noderīga.

Lūdzu, nekautrējieties atstāt mums komentāru zemāk esošajā sadaļā.

Mēs labprāt dzirdēsim no jums.